Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün yaralandığını görmek

Rüyada yüzünün yaralandığını görmek

Rüyada yüzünün yaralandığını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sıkıntılarını atlatacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün yaralandığını gördüyseniz:

  • Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada eli yüzü yara görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, rakiplerinin üzüleceğine inanılır.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kırmızı yaralar görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments