Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Rüyada eşinin yüzünde sivilce görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yüzü sivilcelenmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments