Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü sivilcelenmek

Rüyada yüzü sivilcelenmek

Rüyada yüzü sivilcelenmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yüzü sivilcelenmek gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kısmetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde sivilce görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı işlere imza atacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments