Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek

Rüyada yüzünü çok sivilceli görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, yarar sağlamayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü çok sivilceli gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize zarar vermek istemiyorsanız, duygularınızı kontrol altında tutmalı, sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada yüzünde sivilce çıktığını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde sivilce olduğunu görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, borcunun kalmayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, varolan borçların ödeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments