Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çok sivilce görmek

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, ruhen güzelleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde çok sivilce gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada yüzüne sivilce çıktığını görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, daima zinde ve genç kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde çok sivilce görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, bununla yüceleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine delalettir.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü sivilceli görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünde sivilce görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments