Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek

Rüyada kendi yüzünü sivilceli görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünü sivilceli gördüyseniz:

  • Sırf yardım olsun diye yararsız işlere zaman ayırıyor veya vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, takdir edilen kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzümde sivilce görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde sivilce görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, düze çıkacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin yüzünde sivilce görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments