Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin avret yerini görmek

Rüyada annesinin avret yerini görmek

Rüyada annesinin avret yerini görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayırlı işe, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin avret yerini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Rüyada annesinin avret yerini görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, itibar göreceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına rivayet eder.

Rüyada annenin avret yerini görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avret yerini öpmek çok yükseleceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada avret yerini temizlemek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, rahat bir işe girileceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Rüyada avret yeri görmek düşmanlarımızı alt etmeye, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada avret yerini örtmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birinin avret yerini görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, rızık elde edeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments