Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin avret yerini görmek

Rüyada tanıdık birinin avret yerini görmek

Rüyada tanıdık birinin avret yerini görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada tanıdık birinin avret yerini görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işaret eder.

Rüyada annesinin avret yerini görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada avret yerini örtmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek çevresinin kalabalıklaşacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin avret yerini görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada kızının avret yerini görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments