Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerini temizlemek

Rüyada avret yerini temizlemek

Rüyada avret yerini temizlemek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, geçim derdinden kurtulacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret eder.

Rüyada avret yerini temizlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, ailenizde veya evinizde rahatsız edici ufak tefek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada avret yeri temizlemek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalettir.

Rüyada avret yerini temizlemek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi avret yerini temizlemek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kötü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada avret yerini öpmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin avret yerini görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına delalet eder.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments