Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerini öpmek

Rüyada avret yerini öpmek

Rüyada avret yerini öpmek güzel günlerle tanışılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına inanılır.

Rüyada avret yerini öpmek gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Rüyada kadının avret yerini öpmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada avret yerini öpmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hedeflere ulaşılacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalettir.

Rüyada avret yerini görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun avret yerini görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına yorulur.

Rüyada avret yerini traş etmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin avret yerini görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, verimliliğinin artacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına yorulur.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek çıkış yolları bulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments