Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin avret yerini görmek

Rüyada annenin avret yerini görmek

Rüyada annenin avret yerini görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin avret yerini gördüyseniz:

  • Üzerinde ilerleyebileceğiniz harika fikirleriniz var.

Rüyada annesinin avret yerini görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin avret yerini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını avret yerini görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kadının avret yeri görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada kıllı avret yeri görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Rüyada avret yerini öpmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, hanesine bolluk geleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret eder.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments