Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek işini kaybedeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, şansının kendisinden yana olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin avret yerini görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kadının avret yerini öpmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına yorulur.

Rüyada kadını avret yerini görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, üçüncü gözünün açılacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments