Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerini örtmek

Rüyada avret yerini örtmek

Rüyada avret yerini örtmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, işinden geri kalacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Rüyada avret yerini örtmek gördüyseniz:

  • Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz.

Rüyada avret yerini örtmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun avret yerini görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi avret yeri görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine yorulur.

Rüyada ölen birinin avret yerini görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın avret yerini görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada başka birinin avret yerini görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, ne yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments