Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yeri görmek

Rüyada avret yeri görmek

Rüyada avret yeri görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada avret yeri gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Rüyada kızının avret yerini görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avret yerini öpmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek kazancının günden güne arttıracağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada başka birinin avret yerini görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, toplumda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin avret yerini görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avret yeri görmek çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın avret yerini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments