Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, gelirinin azalacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, işinde terfi alacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, borçlarını bitireceğine delalettir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments