Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, nimetin ve kazancın artacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ün yapmayı başaracağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden tutunmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada yüksekte tutunmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kazancın gittikçe azalacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments