Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, her anlamda şifa bulmaya, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak hayırlı kapılara ulaşacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, sorunların yakında son bulacağına işarettir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, işlerinin gerileyeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalet eder.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, şeytanın aklına uyacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak rahata ereceğine, ferahlayacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, yeni bir hayat kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, birçok dertle muhatap olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, günahların da affolacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments