Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayırlı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Adım adım ilerlemek gerekiyor.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments