Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak ibadetlerini de aksatmayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada yüksekten düşerken kurtulmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, huzurlu günler geçirileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek zor günlerden geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments