Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, büyük takdir toplanacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir sürpriz beklenmedik fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine delalettir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işlerinin rast gideceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments