Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments