Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden düşeni görmek

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden düşeni gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine delalettir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, çok doğru bir yol tutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments