Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağması ıslanmak

Rüyada yağmur yağması ıslanmak

Rüyada yağmur yağması ıslanmak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, dertlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarla ilişkiler dikkat gerektiriyor.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağmasını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine rivayet eder.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada denize yağmur yağması görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek güç ve kudret sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments