Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret eder.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet eder.

Rüyada yağmur altında ıslanmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve koşmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yağan yağmurda ıslanmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına yorulur.

Rüyada sağanak yağmurda ıslanmak zor durumda kalacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments