Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne demek veya ne yapmak istediğinizi anlatabilmek için önemli değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek yeni iş teklifleri alacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan ıslanmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada biriyle yağmurda ıslanmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalet eder.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, ekmeğinin verimli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments