Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek ardından yeni bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ıslanmak fakirliğinin biteceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ondan şifa göreceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmura ıslanmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada yağmurdan ıslanmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments