Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda çok ıslanmak

Rüyada yağmurda çok ıslanmak

Rüyada yağmurda çok ıslanmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, para ve makam sahibi olacağına, büyük adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda çok ıslanmak gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Rüyada yağmur yağdığını ve ıslandığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ıslanmak işlerinin çok yolunda gideceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada yağmurda ıslanmak koşmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalettir.

Rüyada yağmurda sırılsıklam ıslanmak gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak kafa olarak daha rahat edileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine delalettir.

Rüyada biriyle yağmurda ıslanmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments