Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin vücudunda yara görmek

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin vücudunda yara gördüyseniz:

  • Bazı konulara bakış açınızı değiştirmeniz veya farklı şekillerde değişikliğe gitmeniz başarmanın anahtarı olabilir.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, dileklerin kabul olacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine işarettir.

Rüyada vücutta yara görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek keyiflerinin yerinde olacağına, üzüleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına yorulur.

Rüyada insan vücudunda yara görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek bol rızık sahibi olunacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, hastalıkların uzak duracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments