Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin vücudunda yara gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin çığırından çıkacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta yara görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine delalet eder.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda yara çıkmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına alamet eder.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada vücutta yaralar görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments