Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda siyah yaralar gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada vücudu yara içinde görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, ağır günler geçireceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yaralar görmek çok üst mevkilere geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına yorulur.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, edilen duaların tutacağına yorulur.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, işlerin canlanacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments