Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan vücudunda yara görmek

Rüyada insan vücudunda yara görmek

Rüyada insan vücudunda yara görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, saygınlığının artacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına alamet eder.

Rüyada insan vücudunda yara gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Rüyada insan vücudunda yara görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancın yarı yarıya artacağına yorulur.

Rüyada vücutta yara görmek maddi gücünün yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda yara çıkmak kendisini çok iyi hissedeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada vücut yarası görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments