Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta yara görmek

Rüyada vücutta yara görmek

Rüyada vücutta yara görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, insanların afiyet bulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta yara gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Rüyada vücudunun yara döktüğünü görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına yorulur.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, adından konuşulur olacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa rivayet eder.

Rüyada vücudu yara içinde görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, birikim yapılacağına inanılır.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işarettir.

Rüyada kendi vücudunda yaralar görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek hoşluklarla karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yükseleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments