Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu yara içinde görmek

Rüyada vücudunu yara içinde görmek

Rüyada vücudunu yara içinde görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işaret eder.

Rüyada vücudunu yara içinde gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, dertlerden kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada vücudu yara içinde görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına işarettir.

Rüyada vücutta yara çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi vücudunda yara görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun vücudunda yaralar görmek hayır ve bereketin artmasına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments