Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, üzüntülerinin biteceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek bazı adımlar atacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada evden cıkamamak hasretlerin biteceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak lüksünün artacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın cıkarmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, haksızlık edeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada eve cıkmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulur.

Rüyada sakal cıkmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden cıkamamak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada çukurdan cıkmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments