Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin tutuklandığını görmek

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, isabetli adımlar atacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Rüyada eşinin tutuklandığını gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada mahkemede tutuklanmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işarettir.

Rüyada tutuklandığını görmek borçlarını bitireceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tutuklandığını görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada birini tutuklandığını görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, ailesini utandırmayacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının tutuklandığını görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, hayli sağlam başarılara imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments