Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının tutuklandığını görmek

Rüyada kocasının tutuklandığını görmek

Rüyada kocasının tutuklandığını görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kocasının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada kocanın tutuklandığını görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, işe ve aşa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının tutuklandığını görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin tutuklandığını görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet eder.

Rüyada tutuklama görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, imkanlarının artacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulur.

Rüyada kendini tutuklanmış görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin tutuklandığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına inanılır.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments