Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkemede tutuklanmak

Rüyada mahkemede tutuklanmak

Rüyada mahkemede tutuklanmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına delalettir.

Rüyada mahkemede tutuklanmak gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Rüyada mahkemede tutuklanmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, ona şifa olmayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada yakının tutuklandığını görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının tutuklandığını görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada tutuklandığını görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada babanın tutuklandığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada annenin tutuklandığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments