Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tutuklandığını görmek

Rüyada birini tutuklandığını görmek

Rüyada birini tutuklandığını görmek gelirini de büyük oranda arttıracağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tutuklandığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Rüyada annenin tutuklandığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, insanlardan takdir toplayacağına, rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek yakında başlayacak aşk macerasına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tutuklama görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tutuklanacağını görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, helal ekmek yeneceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının tutuklandığını görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments