Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutuklandığını görmek

Rüyada tutuklandığını görmek

Rüyada tutuklandığını görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tutuklandığını gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, ailesi ile mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın tutuklandığını görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sevinç ve sürura yorulmaktadır.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak dünya mallarının çoğalacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak sorunlarını aşacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tutuklandığını görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, patron olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments