Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının tutuklandığını görmek

Rüyada arkadaşının tutuklandığını görmek

Rüyada arkadaşının tutuklandığını görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının tutuklandığını gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada arkadaşının tutuklandığını görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının tutuklandığını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada haksız yere tutuklanmak hayırlı günler yaşayacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının tutuklandığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek kötü yollara gireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments