Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, haneye bereket geleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ayrılık yaşanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, başarılı adımlar atılacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlı jandarma görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada asker jandarma görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Rüyada evinde jandarma görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, dertlerin yükünden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada jandarma görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eve jandarma geldiğini görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada polis ve jandarmadan kaçmak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, hak yemeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada jandarmaya ifade vermek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments