Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tarafından tutuklanmak

Rüyada asker tarafından tutuklanmak

Rüyada asker tarafından tutuklanmak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, gün sayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak kazanç elde edeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, ün salacağına yorulur.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak saygınlığının artacağına, de elinin bollaşacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, içinin de rahat edeceğine, kazancının sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak düşmanların barışacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sayılacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun tutuklandığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments