Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin tırnağını kesmek

Rüyada eşinin tırnağını kesmek

Rüyada eşinin tırnağını kesmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Rüyada eşinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin tırnağını kesmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, başına türlü belalar geleceğine, büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek sevdiği birine hediye alacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalettir.

Rüyada derinden tırnak kesmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek elindekileri kaybedeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi tırnağı kesmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide tırnak kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağı kesmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments