Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı dibinden kesmek

Rüyada tırnağı dibinden kesmek

Rüyada tırnağı dibinden kesmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, rahat şekilde geçineceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Rüyada tırnağı dibinden kesmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklarını dipten kesmek ayıplı yolara sapacağına, büyük başarılara imza atacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağı kesmek içine büyük bir huzurun dolacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulur.

Rüyada kendi tırnağını kesmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada el tırnağını kesmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun tırnağını kesmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tırnağı kesmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rahat edeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments