Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derinden tırnak kesmek

Rüyada derinden tırnak kesmek

Rüyada derinden tırnak kesmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada derinden tırnak kesmek gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Rüyada derinden tırnak kesmek yolunda huzurla devam edeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada tırnağı derinden kesmek beğenilen işlere imza atacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tırnağını kesmek aksiliklerin aşılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada makasla tırnak kesmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments