Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnağı kesmek

Rüyada tırnağı kesmek

Rüyada tırnağı kesmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Rüyada tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işarettir.

Rüyada çocuğun tırnağını kesmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa tırnak kesmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek kişinin hedeflediği işi alacağına, uzun sohbetler edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada tırnağını derin kesmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, elinin dara düşmeyeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına işarettir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına delalettir.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, bolluk içine olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments