Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ayak tırnağı kesmek

Rüyada el ayak tırnağı kesmek

Rüyada el ayak tırnağı kesmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek onları tebrik edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, başka alanlara yöneleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hayaline kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Rüyada ayak tırnak kesmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments