Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tırnağı kesmek

Rüyada kedi tırnağı kesmek

Rüyada kedi tırnağı kesmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, güzel günlerin yaşanacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kalabalık günler geçirileceğine, düşmanına galip geleceğine, borçlarının da kapanacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işarettir.

Rüyada kedi tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmak veya pazarlık etmek zor olabilir.

Rüyada kedi tırnağı kesmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını tırnağını kesmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına inanılır.

Rüyada birinin tırnak kesmek başına çok güzel olaylar geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek tırnağı kesmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet eder.

Rüyada kirli tırnak kesmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, dedikodu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments