Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin suda boğulmak

Rüyada eşinin suda boğulmak

Rüyada eşinin suda boğulmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, lüks, konfor içinde olacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin suda boğulmak gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada eşinin suda boğulmak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğularak ölen birini görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, başarının garantileneceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada ineğin suda boğulduğunu görmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine inanılır.

Rüyada suda başkasının boğulduğunu görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulmak rızık bolluğu içinde olacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda boğulmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments