Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğularak ölen birini görmek

Rüyada suda boğularak ölen birini görmek

Rüyada suda boğularak ölen birini görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada suda boğularak ölen birini gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek evliyseniz eşle iyi geçime, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Rüyada birini suda boğulurken görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine inanılır.

Rüyada duru suda boğulmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin suda boğulduğunu görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulanı görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek kudretinin yerine geleceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments